UNITED FESTIVAL

UNITED FESTIVAL

Één van de belangrijkste kernwaarden van United Festival is samenwerken. Doordat het festival begon via Facebook zat deze kernwaarde al snel in het DNA van het festival. United festival wil mensen verbinden. Het biedt mensen de kans om actief mee te denken in de opbouw van het concept. Dit kan bijvoorbeeld door mee te stemmen via social media op verschillende vlakken. Maar ook hebben we ruimte voor creatieveling om met een plan het terrein te verrijken. Voor deze ideeën staat centraal dat het interessant moet zijn voor het publiek. Door verschillende partijen te verbinden ontstaan vaak krachtige en vernieuwende concepten.

Voor nieuw talent zijn we dan ook een ideale springplank om in een sterk netwerk terecht te komen. United Festival wordt door zijn eigentijdse karakter dan ook in de gaten gehouden door verschillende partijen. Het is dan ook niet verrassend dat talenten na United Festival weer op andere plekken tevoorschijn komen.

Wij geloven in de kracht van samenwerken, samen bouwen en samen verder komen. Zoals we begonnen, zo bouwen we verder.


20 mei 2017 | 14.00-23.00 | Minimumleeftijd 17+


LET’S CREATE TOGETHER

LINE-UP

Lucas & Steve
Lucas & Steve

Diaz & Bruno
Diaz & Bruno

Sjieke Bazen
Sjieke Bazen

Freddy Moreira
Freddy Moreira

The Allstarz
The Allstarz

Daily Fools
Daily Fools

In The Attic
In The Attic

JeBroer
JeBroer

Daredevils
Daredevils

Daan Junior
Daan Junior

Plus Thirty One
Plus Thirty One

Pep & Rash
Pep & Rash

Ruizzzz
Ruizzzz

DJ Ché
DJ Ché

KOOP JE TICKET NU ONLINE

SUPPORTERS

United kunnen en willen we niet alleen laten ontstaan. De kracht van het festival zit hem juist in het feit dat iedereen mee mag denken en doen. Wil jij bijdragen? Neem met ons door ons contactformulier in te vullen.